Ženska i Muška avanturistička trka na Staroj planini

Na Staroj Planini se 31.maja 2014. godine održava Ženska i muška avanturistička trka – doživite lepu avanturu, izaberite sportsku ili rekreativnu kategoriju i uživajte. Organizator: Sportski klub „Alti“ Lokacija: Stara Planina Datum: Detaljnije »»

Stara planina u 3D

Dodata je nova satelitska mapa jednom od najpopularnijih servisa , na internetu Google Earth koji omogućava virtualni 3D prikaz Zemljine površine (servis se odnosi  na detaljan 3D prikaz celokupne površine reona Stara Detaljnije »»

Med sa Stare planine na nemačkom tržištu

  Pirot – Pčelari iz Pirota, okupljeni u Udruženje pčelara „Stara planina“, ove godine će na zahtevno nemačko tržište izvesti između 10 i 15 tona prvoklasnog bagremovog meda po ceni od 3,7 Detaljnije »»

Zabelela se i Stara planina

Snega ima i na Staroj planini. Po podacima Skijališta Srbije, na ski centru „Jabučko ravnište“ na Staroj planini trenutno ima oko sedam centrimetara snega.Tokom cele noći na Staroj palnini provejava sneg.Temperatura se Detaljnije »»

Božidar Jovanović i mini hidroelektrane sa Stare planine

Ekipa Knjaževačkih vesti (Stara planina info)  u saradnji sa kolegama iz emisije Vrh Zabave Stara planina donosi Vam nove i do sada neobjavljene priče sa Stare planine : Božidar Jovanović (60) iz Detaljnije »»

 

Stara planina : Snimanje emisije ,,48 sati svadba,, TV Pink (Foto & video)

Snimanje emisije 48 sati svadba Stara planina

 

48 SATI SVADBAmladenci 48 sati stara planina

STARA PLANINA

 

Danas Vam donosimo Eskluzivne fotografije i video snimke sa današnjeg  snimanja jedne od najpopularnijih emisije ,,48 sati svadba,, Televizije  Pink.

Jedna od naših najpopularnijih voditeljki Irena Spasić danas je predvodila snimateljsku  ekipu i mladence na Staru planinu gde je ujedno i snimana emisija Televizije pink 48.sati Svadba.

-


48 SATI SVADBA

STARA PLANINA

 

A otkud emisija 48.sati na Staroj planini, saznala je naša ekipa :

 

Mladoženja je inače rodom iz jednog Staroplaninskog  sela  ,,Janja,, u podnožju Stare planine.

Imena mladenaca nećemo objavljivati jer tako nalažu propozicije emisije.

.Skijališta Srbije su   poklonile besplatan boravak na stazi za početnike i vožnje gondolom, snow board akademija opremu i besplatan čas ,,instruktora,, skijanja.

Ski instruktora Petra je održala čas skijanja parovima iz emisije, koji su bili oduševljeni celokupnim boravkom kao i organizacijom i ponudom na Staroj planini.

Mladenci su hteli na Staru planinu zato što je vole i žele na ovaj način da je promovišu, a posebno je Stara planina prirasla srcu mladoženji koji je veći deo svog detinstva proveo na njoj.

 

Pogledajte video snimak sa današnjeg snimanja emisije ,, 48 sati,, na Staroj planini

-

 


http://www.staraplanina-babinzub.info

comments

Ostavite komentar na našu vest (+ -)