Med sa Stare planine na nemačkom tržištu

  Pirot – Pčelari iz Pirota, okupljeni u Udruženje pčelara „Stara planina“, ove godine će na zahtevno nemačko tržište izvesti između 10 i 15 tona prvoklasnog bagremovog meda po ceni od 3,7 Detaljnije »»

Zabelela se i Stara planina

Snega ima i na Staroj planini. Po podacima Skijališta Srbije, na ski centru „Jabučko ravnište“ na Staroj planini trenutno ima oko sedam centrimetara snega.Tokom cele noći na Staroj palnini provejava sneg.Temperatura se Detaljnije »»

Božidar Jovanović i mini hidroelektrane sa Stare planine

Ekipa Knjaževačkih vesti (Stara planina info)  u saradnji sa kolegama iz emisije Vrh Zabave Stara planina donosi Vam nove i do sada neobjavljene priče sa Stare planine : Božidar Jovanović (60) iz Detaljnije »»

Uskoro Kamp „Stara planina, Temska 2014 „

Udruženje “Temska” i studentska udruženja biologa, ekologa, geografa i turizmologa i mnogih drugih branši iz Novog Sada, Beograda, Niša, Kragujevca i cele Srbije po sedmi put organizuje Međunarodni naučno-istraživački, edukativni, volonterski kamp. Detaljnije »»

Uskrs na Staroj planini

Skijaška sezona na Staroj planini zatvorena je pre nekoliko dana, kapaciteti su radili 110 dana bez prekida i hotelijeri su zadovoljni, jer su imali više posla nego prethodne zime. Od početka decembra Detaljnije »»

 

Vreme

Meteo stanica Babin zub

 

————


——————–

Kamere uživo

Panorama

 

Izlaz iz Gondole

 

BabinZubPolaz.

-

Gondola Izlaz

 

 


Satelitska slika nad Evropom

——————-

——————————-


———————————————————-


———————————


———————————————

comments

Ostavite komentar na našu vest (+ -)